In verband met de nieuwe maatregelen zijn wij tijdens de lockdown periode alle dagen (op ons buitenterrein) op afspraak geopend. Laat hier uw telefoonnummer achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Terugbelverzoek

Inbouw op maat

Indien u een bestelbus naar uw eigen wensen wilt laten ombouwen tot buscamper bent u bij ons aan het goede adres. Met onze 35 jaar ervaring in de camperbouw helpen wij u graag bij het uitwerken van uw ideeën en ondersteunen wij u bij het maken van de juiste keuzes. Het interieur van een ‘Butler’ camper wordt met de hand op maat gemaakt waardoor u de indeling, het gebruik van materialen/ kleuren en de inbouw van diverse accessoires zelf in de hand heeft. Wij werken nooit met standaard inbouwpakketten en hebben de kwaliteit van het maatwerk op de eerste plaats staan.

Heeft u een bestaande (bus) camper en is het interieur niet helemaal naar uw wens? Het is uiteraard mogelijk om de gewenste aanpassingen en verbouwingen uit te laten voeren. Bent u op zoek naar een accessoire om uw buscamper compleet te maken, klik dan hier.

Neem contact met ons op

Vragen over onze campers of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0162 - 512051 of mail naar info@butlercampers.nl

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Onze activiteiten