Lissenveld 14 - 4941 VL Raamsdonksveer - Tel. 0162 - 512051 - Fax. 0162 - 515232 - E. info@butlercampers.nl

Specialist in de kleine kampeerauto en interieurbouw

Wat wij doen

Mede door de jarenlange bekendheid zijn de activiteiten van onze firma sterk gegroeid.

Op dit moment is het bedrijf dus ook zeer actief in:

IMG_5156

Een goede begeleiding van verzekeringen, taxaties en keuringen bij RDW en douane wordt bij ons als vanzelfsprekend geacht. Door het uitgebreide assortiment van de modellen die wij kunnen bouwen is het dus mogelijk geworden om te kiezen uit elk model bestelbus, welke het beste bij uw budget en interieur past.

Tevens verzorgen wij ook algehele controle en onderhoud van uw camper en kunnen wij mogelijke ontstane schade repareren, daarnaast verzorgen wij ook reparaties en verbouwingen aan uw bestaande kampeerauto.

De firma Butler is jaarlijks te bezoeken op de kampeer en caravan beurs te Utrecht, Harderberg, Venray en andere evenementen.

Tevens is het natuurlijk altijd de moeite waard om prospectussen op te vragen of een bezoekje bij ons aan huis te brengen om diverse modellen en mogelijkheden eens van dichtbij te bekijken.

Technisch / motorisch onderhoud

De firma Butler campers verzorgd ook al het onderhoud van het motorische en technische gedeelte van Uw camper ongeacht het merk.

Onze monteurs beschikken over meer dan 30 jaar ervaring in het autotechnische vak.

Tevens hebben wij een brug tot maximaal 7000 kg waardoor u ook met een grote tot lichte vrachtwagen camper bij ons terecht kunt.

Naast het onderhoud van uw camper kunnen wij ook de APK van uw camper verzorgen.

camper_4

[ Ga met uw muis over de bovenstaande foto om de hefdak constructie te tonen ]

Financiering