buscamper specialist

Een buscamper tweedehands kopen

Het kiezen van de juiste tweedehands buscamper kan een uitdagende taak zijn, maar het is een beslissing die uw reiservaring aanzienlijk kan verbeteren. Of u nu een ervaren kampeerder bent of net begint met het verkennen van de wereld van het camperen, de buscamper die u kiest, kan het verschil maken tussen een goede en een geweldige reis. 

Bij Butler Campers begrijpen we dat de ‘beste’ tweedehands buscamper afhankelijk is van persoonlijke behoeften, voorkeuren en levensstijl. Daarom bieden we een breed scala aan tweedehands buscampers te koop aan, van compacte en wendbare modellen tot ruimere en luxueuzere opties. Toch zijn er een aantal dingen die handig zijn om te weten voordat u een buscamper koopt en daar zullen we u dan ook meer over vertellen.

Een Tweedehands Buscamper Kopen?

Waarom zou u overwegen om een buscamper tweedehands te kopen? U kunt er toch ook gewoon en nieuw kopen of zelf iets in elkaar timmeren. Dat kan, toch zijn juist de voordelen van tweedehands buscampers zo groot dat ze wel overwogen moeten worden. Onze voorraad bestaat namelijk uit originele Volkswagen- en Mercedes campers met hefdak. Deze A-merk buscampers kunnen nieuw aangeschaft nogal prijzig zijn. In verhouding met de kwaliteit zijn ze tweedehandse veel voordeliger. Ook leveren we uw buscamper altijd af met nieuwe APK, een beurt, een campercheck en garantie. We werken met vaste prijzen en rekenen geen afleverkosten. Daardoor krijgt u er ook nog een stukje service bij.

tweedehands buscamper te koop

Soorten Tweedehands Buscampers

Er zijn verschillende soorten tweedehands buscampers beschikbaar, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Bij Butler Campers bieden we een breed scala aan opties, waaronder twee van de meest populaire modellen op de markt: de Volkswagen California en de Mercedes Marco Polo. Beide modellen zijn door hun afmetingen (circa 5 meter lang, 1.90m breed en 1.99m hoog) uitermate geschikt om naast het camperen ook op dagelijkse of wekelijkse basis als auto te gebruiken. Beide modellen passen op de meeste parkeerplaatsen en in de meeste parkeergarages. Ook de tolpoortjes in Frankrijk leveren geen problemen op.

Volkswagen California: Dit model is een icoon in de wereld van buscampers en staat bekend om zijn betrouwbaarheid en gebruiksgemak. De Volkswagen California is ontworpen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, met slimme opbergoplossingen en een comfortabele leefruimte. Het buitentafeltje en stoeltjes zijn intelligent weggewerkt waardoor er veel bergruimte beschikbaar blijft. De hogere instap waarborgt een goed overzicht tijdens het rijden. Het is een veelzijdig voertuig dat even geschikt is voor dagelijkse ritten als voor langere vakanties.  

Mercedes Marco Polo: De Mercedes Marco Polo combineert de luxe en kwaliteit waar Mercedes om bekend staat met de functionaliteit van een buscamper. De Marco Polo buscamper is uitgerust met comfortabele slaapplaatsen, een kleine keuken en moderne technologie, waardoor het een uitstekende buscamper is voor zowel korte als lange reizen. Door de lage instap ontstaat er wat extra ruimte in de buscamper, waar de wat langere medemens veel voordelen van ondervindt. Bovendien biedt de Marco Polo een hoog niveau van comfort en stijl, waardoor het een populaire keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een beetje extra luxe op hun reizen. De Mercedes Marco Polo rijdt als een echte Mercedes, een absoluut genot om mee te touren en motorisch nagenoeg onverwoestbaar.

Uiteraard hebben beide buscampermodellen hun eigen uitstraling en voorkomen. Meestal beslist uw persoonlijke smaak uw keuze.

Bij Butler Campers vindt u ook een gevarieerd aanbod gebruikte Westfalia, Adria en Hymer campers en buscampers tegen eerlijke prijzen. 

buscamper tweedehands kopen

De Beste Tweedehands Buscampers te Koop

Bij het kiezen van tweedehands buscampers is het belangrijk om te overwegen welk model het beste bij uw behoeften en levensstijl past. Twee van de beste modellen op de markt zijn de Mercedes Marco Polo en de Volkswagen California, beide beschikbaar bij Butler Campers.

Klein en Manoeuvreerbaar: Een van de grootste voordelen van deze modellen is hun compacte formaat. Zowel de Mercedes Marco Polo als de Volkswagen California zijn klein genoeg om gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs in smalle straatjes of drukke stadscentra. Dit maakt ze ideaal voor zowel stadsverkenning als voor reizen naar afgelegen natuurgebieden.

Lagere Kosten: Een ander belangrijk voordeel van het kiezen voor een tweedehands buscamper zijn de lagere kosten. In vergelijking met nieuwe modellen zijn tweedehands buscampers vaak aanzienlijk goedkoper, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een kosteneffectieve manier om te beginnen met camperen. Bovendien hebben tweedehands buscampers, omdat ze al eerder zijn gebruikt, vaak al de “kinderziektes” die nieuwe voertuigen kunnen hebben, overwonnen.

Multifunctioneel Gebruik: De Mercedes Marco Polo en de Volkswagen California zijn ontworpen met multifunctionaliteit in gedachten. Ze zijn uitgerust met comfortabele slaapplaatsen, een kleine keuken, waardoor ze perfect zijn voor zowel korte weekenduitstapjes als langere vakanties. Bovendien kunnen ze ook worden gebruikt als dagelijks voertuig, waardoor ze een praktische en veelzijdige keuze zijn.

Bij Butler Campers zijn we trots op de kwaliteit van de tweedehands buscampers die we aanbieden. We begrijpen dat het kopen van een tweedehands buscamper een grote investering is, en we zijn er om u te helpen bij elke stap van het proces. Of u nu op zoek bent naar een Mercedes Marco Polo of een Volkswagen California, bij ons vindt u altijd een gevarieerd aanbod van gebruikte buscampers tegen eerlijke prijzen.

Conclusie

Het kopen van een tweedehands buscamper is een uitstekende manier om te genieten van de vrijheid en het avontuur van het camperen zonder de hoge kosten van een nieuw voertuig. Of u nu op zoek bent naar een compacte en manoeuvreerbare camper voor weekenduitstapjes, of een grotere en luxueuzere optie voor langdurige reizen, er is een tweedehands buscamper die aan uw behoeften voldoet.

Bij Butler Campers hebben we een breed scala aan tweedehands buscampers te koop, waaronder populaire modellen zoals de Volkswagen California en de Mercedes Marco Polo. Elk van onze tweedehands buscampers is zorgvuldig gecontroleerd en onderhouden om ervoor te zorgen dat ze in uitstekende staat zijn en u kunt ook altijd contact opnemen voor advies

Bekijk vandaag nog ons aanbod van tweedehands buscampers op onze website en begin uw volgende avontuur met Butler Campers.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Inhoudsopgave

Terugbelverzoek