Over ons

Met bijna 45 jaar ervaring in de verkoop, reparatie, onderhoud en bouw van buscampers kunt u met elke vraag bij ons terecht.

Buscamper te koop
buscamper specialist

Laten we eens kijken hoe we u kunnen helpen

Broer en zus, met een grote gedeelde passie voor kamperen, doen elke dag hun uiterste best om u het ultieme, vrije gevoel van het camperen te bezorgen. Want zeg nu zelf, er is toch niets fijner dan met de camper de mooiste plaatsen te bezoeken en dit met alle gemakken van uw eigen ‘huisje’ binnen handbereik. Zeker met een compacte buscamper kunt u zonder ingewikkelde planningen de mooiste reizen maken. Geen problemen met doorrijhoogtes, smalle straatjes of stallingen. Met een brede selectie Volkswagen California en Mercedes Marco Polo buscampers heeft u met Butler Campers de ideale Westfalia specialist gevonden in de zoektocht naar uw droomcamper.

Een rijke historie. Van origine is Butler Campers een bedrijf dat in 1979 is gestart met het bouwen van complete camperinterieurs in bedrijfswagens. De zogenoemde ‘Butler Camper’ werd tot voor kort op maat en volgens de specifieke wensen van de klant ingebouwd. Door de jaren heen zijn er zo’n 1000 maatwerk kwaliteitscampers gebouwd, welke vandaag de dag nog steeds door heel Europa te vinden zijn.

camperbus kopen
Vandaag de dag behoort het bouwen van camperinterieurs niet langer tot de activiteiten van Butler Campers. Frank en Linda besteden al hun tijd en aandacht aan het garanderen van een goed gevulde showroom vol nette en gebruikte Westfalia hefdakcampers. U vindt de California en Marco Polo van jong tot oud, vaak in de volste uitvoeringen, inclusief onderhoudshistorie en met interessante kilometerstanden. Met een groot netwerk in binnen- en buitenland, hebben wij altijd een mooie voorraad hefdakcampers voor u klaarstaan, allen met nog een heel leven voor zich!
camper inruilen
Door de jaren heen werden de campers geregeld weer ter inkoop aan ons aangeboden en verschoof de hoofdactiviteit van het bedrijf naar de verkoop van de campers die eerder door onszelf waren gebouwd. Zo’n 15 jaar geleden is de focus zelfs hoofdzakelijk op de verkoop van zowel onze ‘eigen’ campers als de fabrieks- buscampers komen te liggen. Door de jarenlange zoektocht van de ideale camper, zijn wij ons de afgelopen jaren gaan specialiseren in het ‘neusje van de zalm’ in de buscampermarkt; de Westfalia hefdakcampers in de modellen Volkswagen California en Mercedes Marco Polo. Compact, degelijk, ruimtelijk en met uitmuntende rij- eigenschappen.
camperbus
Een Butler Camper is een camper die met de grootste zorg voor u wordt uitgezocht, uitgelegd, schoongemaakt en getest. Wij doen er alles aan om de camper in de best haalbare staat aan u over te dragen, altijd met uitvoerige campercheck, APK- keuring en het benodigde technische onderhoud. Wanneer u extra wensen heeft omtrent accessoires, adviseren wij u hierin en denken wij zover mogelijk met u mee. Omdat wij er zeker van willen zijn dat de camper helemaal naar wens is, bieden wij de zekerheid van een garantietermijn. Pas als uw camper helemaal aan uw wensen voldoet, zijn wij tevreden!
U bent van harte welkom om onze vernieuwde showroom in Raamsdonksveer te komen bezoeken. De Butler zorgt ervoor dat de koffie klaar staat!
buscamper specialist
Buscamper te koop

Terugbelverzoek

Op dit moment op vakantie

het-voordeel-van-een-camperbus

In verband met vakantie zijn wij tot en met 24 juli gesloten.