camperbus

Ontdek nu het voordeel van een camperbus

Bij Butler Campers hebben we een passie voor het avontuur en de vrijheid die een camperbus kan bieden. Ons aanbod bestaat uit hoogwaardige buscampers, ontworpen om u een comfortabele en onvergetelijke reiservaring te bieden. De populariteit van deze vorm van reizen is enorm toegenomen, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Een camperbus is een voertuig dat als camper en als bus kan functioneren. De twee beste type buscampers worden origineel door Volkswagen en Mercedes in hun fabrieken gebouwd. Dit zijn dus geen zelfbouwcampers of later ingebouwde bestelbussen. Er wordt bij de bouw van een california of marco polo bus zelfs al rekening gehouden met dat deze als camper gebruikt gaan worden met betrekking tot de isolatie van de ramen, wanden en vloeren.

Deze veelzeidigheid betekent dat de compactheid en wendbaarheid van een auto gecombineerd wordt met de gemakken en voorzieningen van een traditionele camper. Hierdoor zijn ze perfect geschikt voor zowel lange afstandsreizen als dagelijks gebruik en kunt u er dus meer waar voor uw geld uit halen.

Voordelen van een camperbus kopen als occasion

Wilt u een camperbus kopen? Occasions zijn dan een goede keus. De trend in de camperwereld is duidelijk verschoven naar kleinere, wendbare campers die comfort en minder stress bieden tijdens het reizen. Onze camperbussen bij Butler Campers zijn daar een perfect voorbeeld van. Ondanks hun compacte formaat, bieden ze alle gemakken die u van een full-size camper zou verwachten. Van een gezellige slaapplaats tot een volledig uitgeruste keuken, onze camperbussen bieden alle gemakken.

Een van de grootste voordelen van de camperbus is zijn veelzijdigheid. Of u nu op reis gaat of dagelijks  naar uw werk moet gaan of zelfs een bus voor uw werk nodig heeft, een camperbus kan het allemaal. Dankzij het compacte formaat en wendbaarheid, kunnen ze gemakkelijk geparkeerd worden in stedelijke gebieden en passen ze naadloos in het reguliere verkeer. Dit betekent dat u niet alleen kunt genieten van de vrijheid van het reizen met een camper, maar ook van het gemak van het rijden met een gewone auto. Met lage bruggen of extra rijbewijzen hoeft u al helemaal geen rekening te houden. Deze buscampers zijn met een ingeklapt dak ook altijd onder de 2 meter hoog zijn waardoor je in de meeste parkeergarages terecht kunt. Ook is een groot voordeel dat deze modellen altijd aan straat mogen staan waardoor je ze niet hoeft te stallen en ze altijd voor het pakken staan. Dit scheelt ook weer stallingskosten. Camperbussen zijn dus echt het beste van beide werelden!

camperbus-voordelen

Unieke eigenschappen van een camperbus

Naast de eerder genoemde voordelen, bieden camperbussen meestal een aantal unieke eigenschappen die ze onderscheiden van traditionele campers. Een daarvan is de ruime opbergruimte onder het bed, die toegankelijk is van zowel binnen als buiten. Een ander kenmerk van  camperbussen dat echt bijdraagt aan de kampeerervaring is de grote achterklep die de toegankelijk verhoogt. Deze zorgen niet alleen voor een eenvoudige toegang tot de bus, maar stellen u ook in staat om te genieten van het prachtige uitzicht en de frisse lucht, waardoor u het echte campinggevoel ervaart. Bovendien zijn onze camperbussen uitgerust met sterke motoren en zijn ze meer brandstofefficiënt in vergelijking met traditionele campers. Dit betekent dat u kunt genieten van uw avonturen op de weg zonder u zorgen te maken over het brandstofverbruik. Alsnog is elke camperbus verschillend, daarom is het aan te raden op bij het aanbod per product te kijken wat de specificaties zijn.

Welke camperbussen zijn er?

Bij Butler Campers zijn we trots op ons uitgebreide aanbod van kwaliteitsvolle camperbussen. We bieden voertuigen aan van twee toonaangevende merken in de industrie: Volkswagen en Mercedes.

Onze selectie van Volkswagen camperbussen is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een betrouwbare, comfortabele en stijlvolle manier om te reizen. De Volkswagen California, bijvoorbeeld, staat bekend om zijn innovatieve ontwerp en gebruiksgemak, waardoor het een favoriet is onder kampeerliefhebbers.

Aan de andere kant bieden we ook camperbussen aan van Mercedes. De Mercedes Marco Polo combineert luxe en comfort met praktische functionaliteit, waardoor het de ideale keuze is voor lange reizen of weekenduitjes. Met hun robuuste bouw en premium interieurafwerking zetten deze voertuigen de standaard voor wat een camperbus kan zijn.

Of u nu kiest voor Volkswagen of Mercedes, bij Butler Campers vindt u gegarandeerd een camperbus die aan uw behoeften voldoet. Bekijk vandaag nog onze selectie en ontdek de vele voordelen van reizen met een camperbus!

camperbus

Andere mogelijkheden

Bij Butler Campers verkopen we niet alleen buscampers. We kunnen u ook op meerdere manieren helpen. Bij een aangeschafte buscamper levert Butler Campers deze ook altijd met nieuwe APK, beurt, campercheck en garantie. Een van onze andere diensten is dan ook montage en met servicevragen kunt u altijd bij ons terecht. Ook gebruiken wij onze expertise om te bemiddelen in verkoop van buscampers. Om de buscamper ervaring helemaal compleet te maken levert Butler Campers ook nog eens alle benodigde accesoires voor een goede reis.

Conclusie

Het is duidelijk dat er ontzettend veel voordelen zitten aan camperbussen. Er zitten zoveel voordelen aan dat ze hierdoor ook ontzettend populair zijn. Bij Butlercampers verkopen we veel occasions en het aanbod kan daarom veel verschillen. Bekijk nu het aanbod en zorg dat uw droomcamper niet zomaar aan u voorbijgaat. Bij vragen kunt u altijd meer contact met ons opnemen voor meer informatie, of kom langs bij onze showroom om onze selectie camperbussen te bekijken. We hebben regelmatig speciale aanbiedingen en promoties, dus zorg ervoor dat u die niet mist!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Inhoudsopgave

Terugbelverzoek

Op dit moment op vakantie

het-voordeel-van-een-camperbus

In verband met vakantie zijn wij tot en met 24 juli gesloten.